Szoftver

CORRECT vállalatirányítás rendszer

Az ITC Kft. saját készítésű főszoftvere több, mint 20 éves fejlesztési tapasztalattal. Korábban MS-DOS alapú, 2005 óta MS-Windows rendszer alá fejlesztett komplex megoldásokat nyújtó lehetőségekkel. Rendszerünk modulokból épül fel, melyeket ügyfeleink igényei szerint alakítjuk az adott cég működésének megfelelően. Az alapmodulok mellett számos olyan problémára tudunk megoldást nyújtani, melyek a konkurens programok palettáján nem található meg, vagy rendkívül költséges fejlesztéssel alakíthatóak ki. A több telephelyes működés és a telephelyek közti szinkronizáció egyaránt megoldott tulajdonságai a rendszernek.

Correct

Rendszerünk nyomon követése folyamatosan biztosított, a törvényi előírásoknak megfelelően szoftverfrissítésekkel látjuk el ügyfeleinket úgynevezett karbantartási szerződés keretében.

Leltározás menete Correct programmal: Correct Leltár

Letöltések

Számlázó, készletnyilvántartó rendszer

A Correct program alapmodulokat tartalmazó programcsomagja, mely a kiskereskedelmi igényeket kielégítő számla és szállítólevél kiállítására elegendő. Partner, termék törzsadatok létrehozása, különböző lekérdezések megvalósítása szintén megtalálhatóak a rendszerben.

Elektronikus számla (EDI számla)

EDI használatával standardizálja és egyszerűsítse kommunikációs rendszerét, így elkerülheti annak felesleges fejlesztését és komplexitását. Ezzel a technológiával lecserélheti a különböző kommunikációs formátumokat (FAX, xls, e-mail, papír, stb.). Ebben fő partnerünk a Maxonis Kft.

Logo

Az elektronikus számla szolgáltatás jellemzői, illetve előnyei a következők:
  • Archivált adatok zárt, biztonságos rendszerben
    • Bizonylatok nem módosíthatóak, törölhetőek
    • Illetéktelen személy hozzáférése kizárt
    • Adatok hozzáférése titkosított csatornán keresztül
  • Bárhonnan elérhető és visszakereshető dokumentumok
  • Költséghatékony kommunikációs adatátvitel
  • Jelentősen kisebb adminisztrációs költség a számlafogadó oldalán is

INKA Könyveléstechnikai szoftver

Cégünk másik fő fejlesztési irányvonala az INKA könyvelő szoftver, melynek DOS alapú fejlesztése a Correct rendszerünkkel egy időben indult. MS-Windows verziója 2009-től érhető el. A könyvelő rendszerünk és a vállalatirányítás rendszer közötti adatkommunikáció megoldott, a kívánt adatok áttölthetőek egyik rendszerből a másikba.

PDA rendszerek és vonalkódtechnika

WINCE és WINWM operációs rendszerű PDA-n futtatott ITCPDA programunkkal egyedi sorozatszámokat, vonalkódokat és egyéb termékinformációkat tudunk rögzíteni közvetlenül az adatbázisba.

Gépjármű nyilvántartás/szerviz

Gépjármű értékesítéséhez és nyilvántartásához használható rendszer, mely minden olyan elemet tartalmaz, mely egy autószalon és szerviz működtetéséhez szükséges. A szerviz feladatok rendszerbe történő szervezése, feladatok kiosztása és teljesítése segítségével nyomon követhető minden olyan folyamat, melyet egy adott gépjárművön elvégeztek.

Járatszervezés

Menetrend szerinti gépjárművek és sofőrök vezénylésére szolgáló programunk akár több 100 gépjárművet és sofőrt is képes kezelni. A rendszer automatikusan figyelembe veszi az erre vonatkozó törvényi előírásokat, pihenő időket, és a menetrendi naptár egyedi változásait.

Iktatás

Az iktatás rendszerben minden olyan dokumentum menthető, és egyedi azonosítót kap mely a cégbe bejövő vagy kimenő dokumentum, kép, lapolvasóval berögzített formátummal kezelünk. Az iktatásokhoz tartozik partnertörzs is, melybe további partner specifikus bejegyzéseket tehetünk.

Etikett és címke nyomtatás tervező

Barcode rendszerű 1d formátumú vonalkódok nyomtatására alkalmas rendszer, mely a különböző EAN és CODE típusok mellett szöveget, dátumot, LOT számot, sorozatszámot, partner azonosítót, származási helyet és megannyi adatot tud mérettől függően kinyomtatni.

Bérletnyilvántartás

Szolgáltatások bérletrendszerű igénybevételéhez, wellness, fitness vállalkozások ügyfeleinek fogyasztás és alkalmak nyilvántartására alkalmas szoftver.

Mérlegkezelő

Kezelhető hídmérleg, személyi mérleg, és bármilyen olyan kommunikációs csatornával ellátott mérleg, mely soros, vagy párhuzamos porton csatlakoztatható a számítógéphez. A mérleg program feldolgozza a beérkezett információkat, majd ez alapján mérlegjegyet állít ki. Előre konfigurált göngyöleg és zöldség-gyümölcs vállalkozásoknál apadás tényező beállítható.

Webáruház

A Correct rendszerhez kapcsolható Webáruház programunk, mely ezen korszerű értékesítési csatorna által a most népszerű megrendeléseket vezethetjük. Kinézete testre szabható, a vevő igényei alapján konfigurálható. Az adatok feltöltését a vállalatirányító rendszer végzi.

Egyedi Weboldal fejlesztés

Az egyszerűbb, sablonból készített weboldalaktól a teljesen egyedileg konfigurált weboldalakig Ár/tudás függvényében változó palettán tudjuk a vevő igényeire szabni a kívánt weboldal kinézetét és működését. Ehhez karbantartás is igényelhető, mely segítségével naprakész frissítéseket tudunk elhelyezni az oldalon.

Domain igénylés

Kedvező árú .hu, .com, .eu domainek igénylése tetszőleges névvel. Mivel a domain nevek időszakra vásárolhatóak, vállaljuk a karbantartásukat, jelezzük, ha hosszabbítás szükséges.

Tárhely szolgáltatás

Weboldalak és web tartalmak számára tárhely szolgáltatás nyújtása, ahol az adott weblap elhelyezhető.

Szoftver backup szolgáltatás

A Correct szoftver adatainak napi mentése biztonságos webtárhelyünkre napi szinten, mely automatikusan küld el a szerver megadott időpontban.


Igen Nem